Godkväll!

Godkväll på er!

Iförgår hade jag ett riktigt kasst pass med dino. Han var ej framför skänkeln nånstans, höll på med sitt huvud och surade, och innan det kommer onödiga kommentarer är han kollad i kroppen & munnen så. Han bockade osv , kan vara att det tog emot i kroppen pga träningsvärk.

Men idag hörrnu, jäklar vad fin han blev. Jag tömkörlongerade honom med bommar. Han trillar lite in med bogen och det kunde jag se nu men det fick han minsann inte göra. Vi var inte riktigt överrens en stund men sen ni! Han sitter inne med fantatiska gångarter när han börjar få kraft i bakbenen och lite mer svung. Vi gjorde övergångar mellan trav-galopp-trav, han fick INTE springa in i övergångarna, efter ett tag funkade det kanon och han blev så fin.

Jag ska börja göra detta oftare för det är lättare att se från marken plus kan det vara skönt att få arbeta utan ryttare på.
Blev inte ett jättelångt pass då han ej fick fuska osv så det blev ett kortare jobbigare pass. Imorgon ska han bara joggas i lång och låg form och framåt. Sen måndag ska han få gymnastikhoppa litegrann och tisdag är det träning. kul !

dressyrjjossan

Här kommer ni kunna läsa om min utveckling & mina hästar utvecklig, resa, och allt som har med vardag att göra

RSS 2.0